Cum sa faci bani pe Bursa?

2 noiembrie 2007
Nu e chiar atat de simplu pe cat pare… Bineinteles, cand privesti de la distanta iti spui ca nu poate fi prea greu. In fond si la urma urmei, daca altii au putut, eu de ce nu as putea?
partial ai dreptate, nu e deloc imposibil, doar ca iti trebuie un aotucontrol fantastic, precum si disponibilitatea la munca intelectuala prelungita. Adica trebuie sa fii pregatit sa citesti foarte multe articole( pentru a fi la curent cu ultimele stiri din piata), si mai ales sa faci analize peste analize ale graficelor si ale volumelor de tranzactionare . Interesant, nu-i asa?
Se spune ca pe Bursa trebuie sa iti stapanesti doua sentimente: frica si lacomia. Si e perfect adevarat. Cel mai bine ar fi sa iti pui la punct un sistem de tranzactionare ( alegerea punctelor de intrare si iesire bazate pe grafice sau alte calcule), care sa cuprinda neaparat si partea de money management.In felul asta, vei face totul mecanic, nu cu frica. paradoxal, trebuie sa fii un pic incapatanat , sau mai bine sopus increzator in puterea ta de a fi un bun ‘stock picker’, si trader .
Pana aici pentru inceput, voi reveni mai spre seara cu o alta insemnare pe acelasi subiect.
 Questions, comments, threats anyone?

Tags:Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X