Sa cunosti e taina mare… ce va fi in viitor

5 februarie 2007
Daca am sti ce va fi maine, am deveni cu totii mai bogati (material daca nu si spiritual). Mai ales pe Bursa. Nu putem sti cu precizie, insa putem incerca sa anticipam. Spre exemplu, baietii de pe AGF cred ca maine ata BET-ul cat si SIF -urile vor fi ‘verzi’. La fel si eu. Nu vad nici un motiv pentru care nu ar fi asa, mai ales ca se apropie data anuntarii rezultatelor preliminate, iar investitorii ar fi in stare sa cumpere SIF-urile si la preturi mult mai mari decat cele actuale. In alta oridine de idei, sa nu uitam ca cei care au cumparat pe isterii generale, cum ar fi cea din 3 Ian, trebuie sa isi scoata cumva  ‘parleala’.  As fi in stare sa pun pariu ca prin 15 FEB SIF-urile vor fi pe la 3,9 – 4 RON, cu exceptia SIF4, care se va situa pe la 2,05- 2, 1 RON .
E interesant de vazut ce va face RRC-ul, mai exact, daca va continua sa creasca in acelasi ritm nebunesc. Personal, ma indoiesc, dar nu se stie niciodata.
Cred de asemenea ca si sectorul bancar va cotinua sa creasca, TLV si BRD fiind unele dintre vedetele saptamanii trecute.

 
Ramane de vazut daca am anticipat corect. See ya’ tomorrow 

Tags:Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X